Psychiatrie Praha

NZZ Psychiatrie Praha na Praze 5  přivítá do svého týmu klinického psychologa/ psychologa ve zdravotnictví na úvazek 1,0.

Jsme ambulantní zařízení se čtyřmi psychiatrickými ordinacemi zapojené do projektu ambulancí s rozšířenou péčí dle Strategie reformy psychiatrie MZČR. V rámci rozšířené psychiatrické péče bylo v roce 2019 zřízeno Oddělení klinické psychologie, které se aktuálně rozšiřuje za účelem personálního posílení denního psychoterapeutického stacionáře a kapacit ambulance. Dále zajišťujeme včasnou a kvalitní psychodiagnostiku našim psychiatrickým pacientům. V neposlední řadě individuální a skupinové psychoterapie. Máme akreditaci pro vzdělávací program Klinická psychologie, vč. kazuistických seminářů a rovněž akreditaci pro vzdělávací program Psychoterapie.

Odborné předpoklady: magisterské vzdělání v oboru psychologie, kurz Psychologa ve zdravotnictví, dokončený nebo započatý psychoterapeutický výcvik, dokončený nebo započatý výcvik v ROR metodě, spolehlivost a zodpovědnost směrem k výstupům své práce.

Nabízíme: práci v odborném kolektivu se zázemím fungujícího zdravotnického zařízení (4 psychiatři, 7 psychologů), odbornou podporu a konzultace napříč odbornostmi, pravidelné supervizní a intervizní setkávání, zapojení do stacionáře i skupinových psychoterapií, motivující finanční ohodnocení, 10 volných dnů na vzdělávání, finanční participaci na vzdělávání.

Profesní životopis společně s motivačním dopisem můžete zasílat na e-mail souckova@psychiatrie-praha.cz

 

www.psychiatrie-praha.cz

Úvod > nabídky > Psychiatrie Praha